O nama

Fontane, vodoskoci, vodopadi su jedna od naših specijaliziranih djelatnosti.
Izrada idejnih i projektnih rješenja, inženjering, proizvodnja najvećeg dijela komponenti i raznih aplikacija te educirni kadrovi, isporuka, montaža i održavanje garantiraju vrhunski kvalitet izvedbe projekata.

Raznovrsna ponuda aplikacija za fontane, vodopade i vodoskoke u kombinaciji sa pratećom opremom omogućit će Vam doživljaj osvježenja, oslobađanje od stresa i opterećenja koji nam samo voda može priuštiti, jar ona zahvaljujući tehnologiji teče i žubori a u kombinaciji sa svjetlosnim efektima daje fascinantan sklad vode i svjetla za čovjeka veoma relaksirajući.

Naše dugogodišnje iskustvo i praksa u izradi idejnih i projektnih rješenja, inženjeringu, proizvodnji najvećeg dijela komponenti i raznih aplikacija fontana svakako će zadovoljiti i najizbirljivije kupce a naš sistem ugradnje prepoznat je na našem i inozemnom tržištu kao „ključ u ruke za fontanu“. Naši djelatnici educirani su za izvođenje najkompleksnijih projekata iz oblasti tehnike fontana.

Zadovoljstvo naših klijenata naš je cilj a instaliranje i besprijekoran rad instaliranih fontana na velikom broju značajnih objekata, kako u Bosni i Hercegovini tako i inozemstvu, pričinjava istovremeno radost Vama kao korisniku, slučajnom prolazniku i nama kao izvođaču.

Zastupnik smo više renomiranih kompanija koje su najpoznatiji proizvođaći opreme za fontane što garantira isporuku najkvalitenije opreme a naši educirani zaposlenici kvalitet izvedbe radova.